söndag 14 november 2010

Dagen i Göteborg + Brännskador

Haft en jättetrevlig dag med familjen hos sonen och firat lite Fars Dag. Passade som sagt på att handla kakel till köket. Där sitter idag ett gammalt vitt kakel från 60-talet. Men nu snart så blir det hela utbytt så fort maken känner för att knacka ner det gamla.

Det nya kaklet


Maken var också och tränade igår och fick ont i ryggen. Så lilla jag skulle idag hjälpa honom med detta. Så jag strök på muskel salva + plast över så att det riktigt skulle verka på bra. MEN UJ DÅ. Han fick ju nästan brännskador. Fruktansvärt obehagligt. Vi fick ringa 1177 och kolla vad gör vi. Jo, tvätta av och på med Dialonpuder. Så nu ligger han där på magen med en massa puder. Om inte detta skulle hjälpa var det akuten som gällde. Ja herregud så det kan bli.........

Muskelsalva
Men nu får ni ha en riktigt god söndag kväll :)

5 kommentarer:

 1. Så fint det blir med det vita kaklet, roligt att förnya sig lite även om det andra också är vitt. Vilken otur med din makes rygg, man vill så väl och det blev så fel, vill tro att det snart dämpas, han får ta en Alvedon till hjälp också.
  Nu börjar snart "Ensam mamma söker" på TV, det skall jag se. Hoppas ni får en mysig kväll.
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Det kaklet är vackert, riktigt fint. Köp en spray på apoteket som är superbra att ha hemma vid brännskador. Det är Eucalyptus i den och tar bort smärtan och läker skadan bums.
  Kram och natti från mig<33

  SvaraRadera
 3. snyggt kakel...:)
  Hoppas gubben reder sig ...

  SvaraRadera
 4. Riktigt fräscht kakel!

  Lite otur med salvan, hoppas han slipper akuten.

  SvaraRadera
 5. Fint kakel :)
  Stackars gubben då :/ hoppas han är bättre nu?
  kram

  SvaraRadera

TACK snälla för din kommentar! Jag blir jätteglad för din hälsning!.♥♥♥
Om du inte har någon blogg, välj anonym så funkar det. :)